цветы, часы, озеленениеУ Львові триває весняна висадка квітів - біля пл. Митної заквітчали годинник. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові розпочали весняну висадку рослин. Станом на сьогодні у Галицькому районі провели роботи з облаштування квіткового годинника біля пл. Митної. Також вже висаджено квіти біля пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому. Львівська мерія також закликає підприємців долучитись до озеленення міста, висадивши квіти на своїй території.

"Висадку квітів ми вже розпочали. Вже висаджено квіти на пл. Юра, біля пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому, а сьогодні підрядна організація ТОВ "Plantpol Україна" висадила квіти на годинник біля пл. Митної. У планах також висадка квітів на клумбах на пл. Катедральній, пл. Ринок, пр. Шевченка і пр. Свободи, біля пам’ятників Михайлові Грушевському, Степану Бандері і Адаму Міцкевичу, на території біля цирку та ін", — розповів Віктор Дубиняк, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

За його словами, цього року, як і в минулому, Галицька районна адміністрація співпрацюватиме з двома фірмами — "Plantpol Україна" та "Гарденія" щодо облаштування квіткових клумб перелічених об’єктах. На проведення робіт з облаштування квіткових клумб та квіткових композицій у Галицькому районі передбачено 1,9 млн грн.

Також квітами будуть прикрашені балкони комунальних установ міста та облаштовані клумби біля закладів.


Во Львове продолжается весенняя высадка цветов - около пл. Таможенной украсила цветами часы. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львове начали весеннюю посадку растений. На сегодня в Галицком районе провели работы по обустройству цветочных часов у пл. Мытной. Также уже высажены цветы у памятника Митрополиту Андрею Шептицкому. Львовская мэрия призывает предпринимателей приобщиться к озеленению города, высадив цветы на своей территории.

"Высадку цветов мы уже начали. Уже высажены цветы на пл. Юра, у памятника Митрополиту Андрею Шептицкому, а сегодня подрядная организация ООО "Plantpol Украины" высадила цветы на часы у пл. Мытной. В планах также высадка цветов на клумбах на пл. Катедральной, пл. Рынок, пр. Шевченко и пр. Свободы, у памятников Михаилу Грушевскому, Степану Бандере и Адаму Мицкевичу, на территории возле цирка и др.", - рассказал Виктор Дубиняк, начальник отдела коммунального хозяйства Галицкой районной администрации.

По его словам, в этом году, как и в прошлом, Галицкая районная администрация будет сотрудничать с двумя фирмами - "Plantpol Украины" и "Гардения" по обустройству цветочных клумб перечисленных объектах. На проведение работ по обустройству цветочных клумб и цветочных композиций в Галицком районе предусмотрено 1,9 млн грн.

Также цветами будут украшены балконы коммунальных учреждений города и оборудованы клумбы возле учреждений.