фильм, съемки, СыховЗавтра, 29 березня, на Сихові відбуватимуться зйомки фільму "Із зав’язаними очима": можливі короткотривалі затримки у русі трамваїв № 4 та № 8. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку із зйомками фільму "Із зав’язаними очима" українського режисера Тараса Дроня, завтра, 29 березня, впродовж однієї години — від 18.00 до 19.00, можливі ситуативні зміни руху трамвайних маршрутів № 8 та № 4.

"Завтра, 29 березня, впродовж однієї години — від 18.00 до 19.00, можливі ситуативні зміни руху трамвайних маршрутів № 8 та № 4 на ділянці поміж Центром Довженка та кінцевою зупинкою на вулиці Вернадського", — повідомив Іван Бондар, речник ЛКП "Львівелектротранс".

Адміністрація ЛКП "Львівелектротранс" та знімальна команда фільму перепрошують за можливі короткотривалі незручності та вживає усіх необхідних заходів, щоб затримки у русі трамваїв № 4 та № 8 маршрутів не були відчутними.


Завтра, 29 марта, на Сыхове пройдут съемки фильма "С завязанными глазами": возможны краткосрочные задержки в движении трамваев № 4 и № 8. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи со съемками фильма "С завязанными глазами" украинского режиссера Тараса Дроня, завтра, 29 марта, в течение одного часа - с 18.00 до 19.00, возможны ситуативные изменения движения трамвайных маршрутов № 8 и № 4.

"Завтра, 29 марта, в течение одного часа - с 18.00 до 19.00, возможны ситуативные изменения движения трамвайных маршрутов № 8 и № 4 на участке между Центром Довженко и конечной остановкой на улице Вернадского", - сообщил Иван Бондарь, представитель ЛКП "Львовэлектротранс".

Администрация ЛКП "Львовэлектротранс" и съемочная команда фильма приносят извинения за возможные кратковременные неудобства и принимает все необходимые меры, чтобы задержки в движении трамваев № 4 и № 8 маршрутов не были ощутимыми.