ртуть, улицаФахівці зібрали розлиту ртуть на вул. Глібова, 12, територію демеркуризували. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 29 березня о 07.20 надійшла інформація, що у Львові на проїжджій частині на вул. Глібова, 12 (Галицький район) розлита ртуть. Працівники Франківського РВ ГУ ДСНС у Львівській області обстежили територію та виявили приблизно 1000 грам розлитої ртуті.

Ртуть зібрали та передали в управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради. Територію, де виявили речовину, демеркуризували.

Обставини події встановлюють.


Специалисты собрали разлитую ртуть на ул. Глебова, 12, территория демеркуризовали. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 29 марта в 07.20 поступила информация, что во Львове на проезжей части на ул. Глебова, 12 (Галицкий район) разлита ртуть. Работники Франковского РО ГУ ГСЧС во Львовской области обследовали территорию и обнаружили около 1000 грамм разлитой ртути.

Ртуть собрали и передали в управление по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения горсовета. Территорию, где обнаружили вещество, демеркуризовали.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.