домушник, балкон, кражаУ Львові оперативники затримали зловмисника, який після скоєння квартирної крадіжки вистрибнув з балкону. Раніше судимому 35-річному львів’янину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

26 березня близько 19.40 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в одну з квартир на вулиці Кільцевій у місті Винники проник невідомий.

Оперативники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області та Личаківського відділу поліції, які прибули на місце події, затримали зловмисника, який вистрибнув з балкону і намагався утекти.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 35-річний львів’янин, який проник у квартиру, зламавши балконні двері, і викрав прикраси та інші речі. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове оперативники задержали злоумышленника, который после совершения квартирной кражи выпрыгнул с балкона. Ранее судимому 35-летнему львовянину грозит от трех до шести лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

26 марта около 19.40 на оперативную линию "102" поступило сообщение от неравнодушных граждан о том, что в одну из квартир на улице Кольцевой в городе Винники проник неизвестный.

Оперативники управления уголовного розыска Главного управления Национальной полиции во Львовской области и Лычаковского отдела полиции, прибывшие на место происшествия, задержали злоумышленника, который выпрыгнул с балкона и пытался убежать.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили личность злоумышленника. Им оказался ранее судимый 35-летний львовянин, который проник в квартиру, взломав балконную дверь, и похитил украшения и другие вещи. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет ему меру пресечения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает от трех до шести лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.