переезд, ДТП, железная дорога, статистикаНа Львівській залізниці фіксують зростання дорожньо-транспортних подій на переїздах: цього року сталося 7 ДТП. Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

За два місяці 2019 року на Львівській магістралі зафіксовано 7 дорожньо-транспортних подій на переїздах, що на 3 випадки більше, ніж за аналогічний період минулого року. Внаслідок цих ДТП зазнало травм 10 осіб, тоді як торік постраждалих не було.

Залізничники наголошують, що причиною всіх випадків дорожньо-транспортних подій на залізничних переїздах є грубі порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху. При цьому, працівники магістралі звертають увагу на факти недбалого, а іноді навіть зухвалого ставлення водіїв до правил безпеки. Свідченням цього є дві цьогорічні ДТП, що сталися внаслідок в’їзду автотранспорту у бік поїзда, що рухався через залізничний переїзд. Серед інших порушень, що часто призводять до біди, нехтування дорожніми знаками, звуковим та світловим попередженням переїзної сигналізації, спроби об’їхати опущені шлагбауми тощо.


На Львовской железной дороге фиксируют рост дорожно-транспортных происшествий на переездах: в этом году произошло 7 ДТП. Об этом сообщает пресс-центр Львовской железной дороги.

За два месяца 2019 на Львовской магистрали зафиксировано 7 дорожно-транспортных происшествий на переездах, что на 3 случая больше, чем за аналогичный период прошлого года. Вследствие этих ДТП получили травмы 10 человек, тогда как в прошлом году пострадавших не было.

Железнодорожники отмечают, что причиной всех случаев дорожно-транспортных происшествий на железнодорожных переездах являются грубые нарушения водителями автотранспорта правил дорожного движения. При этом, работники магистрали обращают внимание на факты небрежного, а иногда даже дерзкого отношение водителей к правилам безопасности. Свидетельством этого есть две ДТП, произошедших в результате въезда автотранспорта в бок поезда, который двигался через железнодорожный переезд. Среди других нарушений, часто приводящих к беде, пренебрежение дорожными знаками, звуковым и световым предупреждением переездной сигнализации, попытки объехать опущенный шлагбаумы и тому подобное.