ДТП, ребенок, коляскаУ Стрию за наїзд на пішоходів судитимуть жінку-водія. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Стрийського відділу поліції завершили досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, під час якої потерпіли жінка-пішохід та її малолітня дитина.

Подія сталася ще наприкінці липня 2014 року на вулиці Львівській у Стрию. Як встановили правоохоронці, 20-річна  місцева мешканка, керуючи автомобілем  Skoda Fabia, через власну неуважність на пішохідному переході вчинила наїзд на 28-річну стриянку та її трирічну дитину у візку. Внаслідок ДТП обоє отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані.

Завершене досудове розслідування за фактом скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


В Стрые за наезд на пешеходов будут судить женщину-водителя. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Работники Стрыйского отдела полиции завершили досудебное расследование по факту дорожно-транспортного происшествия, во время которого пострадали женщина-пешеход и ее малолетний ребенок.

Происшетвие случилось еще в конце июля 2014 года на улице Львовской в ​​Стрые. Как установили правоохранители, 20-летняя местная жительница, управляя автомобилем Skoda Fabia, из-за собственной невнимательности на пешеходном переходе совершила наезд на 28-летнюю стрыянку и ее трехлетнего ребенка в коляске. В результате ДТП они получили телесные повреждения и были госпитализированы.

Завершено досудебное расследование по факту совершения уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Статьей предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от трех до восьми лет.