АТО, Калитич, вертолетЗавтра у Львові поховають полковника Віктора Калитича, Героя, який загинув в АТО. Автобус до кладовища вирушатиме від храму Святих апостолів Петра і Павла, у якому відбудеться чин похорон. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Герою, старшому науковому співробітнику науково-дослідного відділу (ракетних військ та артилерії) НЦСВ, полковнику Віктору Калитичу було 54 роки. З початком АТО розгорнув активну патріотичну діяльність у Львові, допомагав обласній та міській владі, ракетним частинам в пунктах постійної дислокації та антитерористичної операції.  В лютому 2015 року був призваний в лави Збройних сил України за мобілізацією. В зоні проведення АТО був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення.

Загинув Віктор Калитич 26 березня в районі населеного пункту Малинівка, що неподалік Краматорська Донецької області, внаслідок падіння військового гелікоптера Мі-2.

У Віктора Калитича залишились мати, дружина, донька та онук.

Чин похорону відбудеться завтра, 30 березня, об 11.00 год. у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Від храму об 11.30 вирушить автобус на Личаківське кладовище. Поховають бійця на полі Почесних поховань № 76.


Завтра во Львове похоронят полковника Виктора Калитич, Героя, погибшего в АТО. Автобус до кладбища будет отправляться от храма Святых апостолов Петра и Павла, в котором пройдет церемония отпевания. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Старшему научному сотруднику научно-исследовательского отдела (ракетных войск и артиллерии) НЦСВ полковнику Виктору Калитичу было 54 года. С началом АТО он развернул активную патриотическую деятельность во Львове, помогал областной и городской власти, ракетным частям в пунктах постоянной дислокации и антитеррористической операции. В феврале 2015 года был призван в ряды Вооруженных сил Украины по мобилизации. В зоне проведения АТО был начальником службы ракетно-артиллерийского обеспечения.

Погиб Виктор Калитич 26 марта в районе населенного пункта Малиновка, недалеко от Краматорска Донецкой области, в результате падения военного вертолета Ми-2.

У Виктора Калитич остались мать, жена, дочь и внук.

Церемония отпевания состоится завтра, 30 марта, в 11.00. в гарнизонного храма Святых апостолов Петра и Павла (ул. Театральная, 11). От храма в 11.30 отправится автобус на Лычаковское кладбище. Похоронят бойца на поле Почетных захоронений № 76.