подростки, рэкет, ЛевандовкаМешканці району Левандівка зняли на відео, як діти шкільного і старшого віку (і хлопці, і дівчата) намагаються збирати дань з учнів районних училищ. Про це повідомляється у спільноті “Варта 1” у Facebook. 

“З суботи (25.03) почались масові заворушення. Збирають дань за те, шо ті ходять по їхній землі. Учні захищаються і не піддаються "бєзпрєдєльній шайці", і получають. Місцева ж молодь приходить на масові заворушення з кастетами, ножами, навіть з собакою один був (його видно на відео). Відео записано в понеділок (27.03). Невже в наш час діти, якщо їх можна так назвати, можуть взагалі про таке подумати? Бо те, що вони таке вже роблять взагалі не вкладаються в голові”, - обурений автор відео.

За його словами, поліція вже почала діяти. Проте офіційних заяв від поліції з цього приводу поки не було.

Відео можна подивитись за посиланням.


Жители района Левандивка сняли на видео, как дети школьного и старшего возраста (и ребята, и девушки) пытаются собирать дань с учеников районных училищ. Об этом сообщается в сообществе "Варта 1" в Facebook.

"С субботы (25.03) начались массовые беспорядки. Собирают дань за то, шо те ходят по их земле. Ученики защищаются и не поддаются "безпредельний шайке", и получают. Местная же молодежь приходит на массовые беспорядки с кастетами, ножами, даже с собакой один был (его видно на видео). Видео записано в понедельник (27.03). Неужели в наше время дети, если их можно так назвать, могут вообще о таком подумать? То, что они делают вообще не укладываются в голове", - возмущен автор видео.

По его словам, полиция уже начала действовать. Однако официальных заявлений от полиции по этому поводу пока не было.

Видео можно посмотреть по ссылке