патрульные, BMWЛьвів'янин побачив на вулиці "двійник" свого автомобіля та викликав патрульних. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

В ніч на 29 березня на телефон гарячої лінії 102 зателефонував громадянин, який повідомив, що бачив на вулиці Любінській "двійник" свого автомобіля BMW, неподалік аеропорту. Номер і модель автомобіля співпадали з автомобілем заявника.

Згодом, на вулиці Пасічній, екіпаж патрульної поліції помітив раніше згаданий автомобіль та зупинив його. Патрульні звірили номера агрегатів транспортного засобу та виявили невідповідність. В документах відрізнявся VIN-код, що може свідчити про підробку або заміну вузлів та агрегатів транспортного засобу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Автівку та 22-річного водія доставили в відділення поліції в супроводі патрульних для проведення експертизи та дачі пояснень.


Львовянин увидел на улице "двойник" своего автомобиля и вызвал патрульных. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

В ночь на 29 марта на телефон горячей линии 102 позвонил гражданин, который сообщил, что видел на улице Любинский "двойник" своего автомобиля BMW, недалеко от аэропорта. Номер и модель автомобиля совпадали с автомобилем заявителя.

Впоследствии, на улице Пасечной, экипаж патрульной полиции заметил ранее упомянутый автомобиль и остановил его. Патрульные сверили номера агрегатов транспортного средства и обнаружили несоответствие. В документах отличался VIN-код, что может свидетельствовать о подделке или замене узлов и агрегатов транспортного средства. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу.

Автомобиль и 22-летнего водителя доставили в отделение полиции в сопровождении патрульных для проведения экспертизы и дачи объяснений.