работник, отдел по делам детей, стрельбаУ Львові п'яний чоловік напав на працівника відділу у справах дітей, обороняючись той почав стріляти. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні працівник відділу у справах дітей Шевченківського району прийшов на адресу по вул. Грінченка, де проживає сім’я, в якої 24 листопада 2016 було відібрано дитину (хлопчика 4 роки) без позбавлення батьків батьківських прав. Причина – неналежне виконання батьківських обов’язків.

Орган опіки та піклування надав дозвіл матері на те, щоб вона мала можливість забирати дитину додому на вихідні та святкові дні. Сьогодні стало відомо, що батьки дитину у заклад не повернули. І працівник вийшов на цю адресу з’ясувати, що сталось. Відкрила двері мама дитини та повідомила, що її чоловік лупцює, вона в синцях навіть не може вийти на вулицю. Зайшли в хату: на підлозі лежить п’яний чоловік. Працівник відділу у справах дітей запропонував одягатись, щоб відвезти дитину в дитячий заклад. Раптово батько дитини встав з підлоги в явному стані алкогольного сп’яніння і вдарив працівника по голові. Той впав, а чоловік ще й ногою вдарив по голові. Тоді працівник відділу у справах дітей вирвався в коридор та вистрелив у повітря з травматичної зброї, на який у нього є необхідні документи дозвільного характеру. Але чоловік продовжив нападати, як наслідок він отримав поранення у живіт і в ногу.

"Зараз там працює слідчо-оперативна група. Наскільки відомо, мама вже дала покази, які свідчать, що працівник відділу у справах дітей діяв з метою самооборони. Дитину інші працівники доставили у дитячий заклад", - розповіли у Службі у справах дітей міста.


Во Львове пьяный мужчина напал на сотрудника отдела по делам детей, обороняясь тот начал стрелять. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня работник отдела по делам детей Шевченковского района пришел в адрес по ул. Гринченко, где проживает семья, в которой 24 ноября 2016 года отобрали ребенка (мальчика 4 года) без лишения родителей родительских прав. Причина - ненадлежащее исполнение родительских обязанностей.

Орган опеки и попечительства предоставил разрешение матери на то, чтобы она имела возможность забирать ребенка домой на выходные и праздничные дни. Сегодня стало известно, что родители ребенка в учреждение не вернули. И работник вышел по этому адресу выяснить, что произошло. Открыла дверь мама ребенка и сообщила, что ее муж бьет, она в синяках даже не может выйти на улицу. Зашли в дом: на полу лежит пьяный человек. Работник отдела по делам детей предложил одеваться, чтобы отвезти ребенка в детское учреждение. Внезапно отец ребенка встал с пола в явном состоянии алкогольного опьянения и ударил работника по голове. Тот упал, а мужчина еще и ногой ударил по голове. Тогда работник отдела по делам детей вырвался в коридор и выстрелил в воздух из травматического оружия, на который у него есть необходимые документы разрешительного характера. Но мужчина продолжил нападать, как следствие он получил ранения в живот и в ногу.

"Сейчас там работает следственно-оперативная группа. Насколько известно, мама уже дала показания, свидетельствующие, что работник отдела по делам детей действовал в целях самообороны. Ребенка другие работники доставили в детское учреждение", - рассказали в Службе по делам детей города.