поезд, скорая, ДТППоблизу Львова не розминулися карета швидкої допомоги та дизель-поїзд. Постраждало троє осіб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 28 грудня, близько 12.30 на залізничному переїзді в селі Давидів, Пустомитівського району. Як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення карети швидкої допомоги та дизель-поїзда сполученням Львів – Ходорів. На момент ДТП в автомобілі швидкої перебувало четверо осіб – троє отримали тілесні ушкодження, з них двох госпіталізували.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Вблизи Львова не разминулись карета скорой помощи и дизель-поезд. Пострадали три человека. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 28 декабря, около 12.30 на железнодорожном переезде в селе Давидов Пустомытовского района. Как предварительно установили полицейские, произошло столкновение кареты скорой помощи и дизель-поезда сообщением Львов - Ходоров. На момент ДТП в автомобиле скорой находилось четыре человека - трое получили телесные повреждения, из них двое госпитализированы.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.