Замарстыновский парк, визуализация, проектОсновні принципи створення проекту Замарстинівського парку передбачають доступність парку для людей, піклування про екологію та активізацію життя парку. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Розробники проекту відновлення Замарстинівського парку, який став переможцем Громадського бюджету Львова минулого року, урбаністична ініціатива "Група-109" виклали в мережу Facebook візуалізацію того, як має в майбутньому виглядати парк. Як розповіла співавторка проекту відновлення парку Оксана Луцко, підрядника для виконання робіт ще не визначили. Тендер проводився двічі. Першого разу подалася лише одна фірма, через що тендер не відбувся. Вдруге тендер було проведено з порушеннями.

"На сьогодні є готова проектно-кошторисна документація та пройдена державна експертиза. У першій половині грудня департамент містобудування Львівської міської ради передав функції замовника послуг по реалізації проекту Замарстинівського парку ЛКП "Зелений Львів", яке зараз готує документацію для оголошення тендеру на визначення підрядника втретє. Планують на днях оголосити тендер, тож очікуємо, що у січні-лютому виконавець робіт буде визначений, а вже ранньою весною розпочнуться самі ремонтні роботи у парку", – говорить вона.

Основні принципи створення проекту передбачають доступність парку для людей, піклування про екологію та активізацію життя парку. За словами авторів проекту, в парку облаштують ігрову зону для дітей, висадять нові дерева та облаштують пішохідні доріжки. Окрім того, в Замарстинівському парку має з’явитися сцена у формі амфітеатру. Також проктанти попіклувалися про перенаправлення потоків дощової води та облаштування майданчику для вигулу собак.

Нагадаємо, 22-го листопада минулого року комісія Львівської міської ради визначила переможців конкурсу проектів, що фінансуватимуться з громадського бюджету міста 2017 року. Згодом автори проекту, що виграв 2,7 мільйона з громадського бюджету Львова, розповіли, як саме хочуть відновити занедбаний парк на Топольній.


Основные принципы создания проекта Замарстиновского парка предусматривают доступность парка для людей, заботу об экологии и активизацию жизни парка. Об этом сообщает "Твой город". 

Разработчики проекта восстановления Замарстиновского парка, который стал победителем Общественного бюджета Львова прошлого года, урбанистическая инициатива "Группа-109" выложили в сеть Facebook визуализацию того, как должен в будущем выглядеть парк. Как рассказала соавтор проекта восстановления парка Оксана Луцк, подрядчика для выполнения работ еще не определили. Тендер проводился дважды. В первый раз присутствовала только одна фирма, в связи с чем тендер не состоялся. Второй раз тендер был проведен с нарушениями.

"На сегодня готова проектно-сметная документация и пройдена государственная экспертиза. В первой половине декабря департамент градостроительства Львовского городского совета передал функции заказчика услуг по реализации проекта Замарстиновского парка ЛКП "Зеленый Львов", который сейчас готовит документацию для объявления тендера на определение подрядчика в третий раз. Планируется на днях объявить тендер, поэтому ожидаем, что в январе-феврале исполнитель работ будет определен, а уже ранней весной начнутся сами ремонтные работы в парке", - говорит она.

Основные принципы создания проекта предусматривают доступность парка для людей, заботу об экологии и активизацию жизни парка. По словам авторов проекта, в парке обустроят игровую зону для детей, высадят новые деревья и обустроят пешеходные дорожки. Кроме того, в Замарстиновском парке должен появиться сцена в форме амфитеатра. Также проктанты позаботились о перенаправлении потоков дождевой воды и обустройстве площадки для выгула собак.

Напомним, 22 ноября прошлого года комиссия Львовского городского совета определила победителей конкурса проектов, которые будут финансироваться из общественного бюджета города 2017 года. Впоследствии авторы проекта, выигравшие 2,7 миллиона из общественного бюджета Львова, рассказали, как хотят восстановить заброшенный парк на Топольной.