автобу, женщина, ДТПНа вулиці Тракт Глинянский жінка-пішохід потрапила під колеса автобуса. 33-річну львів’янку госпіталізували в травматологічне відділення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 27 грудня о 18.40 на вулиці Тракт Глинянський у Львові. Як встановили поліцейські, водій автобуса "ЛАЗ", 52-річний мешканець Миколаївського району, скоїв наїзд на пішохода, 33-річну львів’янку. Її госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: "закритий перелом лівої ключиці і кісток правої стопи".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На улице Тракт Глинянский женщина-пешеход попала под колеса автобуса. 33-летнюю львовянку госпитализировали в травматологическое отделение. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 27 декабря в 18.40 на улице Тракт Глинянский во Львове. Как установили полицейские, водитель автобуса "ЛАЗ", 52-летний житель Николаевского района, совершил наезд на пешехода, 33-летнюю львовянку. Она госпитализирована в травматологическое отделение с диагнозом: "закрытый перелом левой ключицы и костей правой стопы".

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.