АТО, оставил часть, дезертир, ЯворовНа Львівщині суд амністував військовослужбовця-контрактника, який через рік служби самовільно залишив військову частину. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Львів'янин підписав контракт з Міністерством оборони України 20 вересня 2015 року та служив у військовій частині В3720 на посаді стрільця-зенітника аеромобільно-десантного батальйону. Через 13 місяців служби – 1 листопада 2016 року військовослужбовець самовільно покинув базовий табір військового містечка Центральне у селі Старичі Яворівського району. 27 липня добровільно прибув у військову прокуратуру для дачі пояснень.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю, щиро  розкаявся та просив застосувати до нього ст. 2 Закону України "Про амністію у 2016 році".

Яворівський районний суд Львівської області призначив йому покарання за ч. 4 ст.407 КК України у вигляді трьох років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування призначеного покарання на підставі статті 2 Закону України "Про амністію у 2016 році".


На Львовщине суд амнистировал военнослужащего-контрактника, который через год службы самовольно оставил воинскую часть. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Львовянин подписал контракт с Министерством обороны Украины 20 сентября 2015 года и служил в воинской части В3720 в должности стрелка-зенитчика аэромобильно-десантного батальона. Через 13 месяцев службы - 1 ноября 2016 года военнослужащий самовольно покинул базовый лагерь военного городка Центральное в селе Старычи Яворовского района. 27 июля добровольно прибыл в военную прокуратуру для дачи объяснений.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в содеянном признал полностью, искренне раскаялся и просил применить к нему ст. 2 Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".

Яворовский районный суд Львовской области назначил ему наказание по ч. 4 ст.407 УК Украины в виде трех лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания назначенного наказания на основании статьи 2 Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".