вспышка, бензин, квартираВ житловому будинку в м. Новий Розділ на балконі квартири відбувся спалах парів бензину. Постраждала людина. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

27 грудня о 17:14 в м. Новий Розділ на вул. Л. Українки, на балконі квартири, яка розташована на цокольному поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, відбувся спалах парів бензину без подальшого горіння (власник - 1943 року народження). Внаслідок спалаху було вибито вікна на балконі та травмовано громадянина, 1986 року народження, якого з опіками II-III ступеня госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.


В жилом доме в г. Новый Раздел на балконе квартиры произошло возгорание паров бензина. Пострадал человек. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

27 декабря в 17:14 в г. Новый Раздел на ул. Л. Украинки, на балконе квартиры, расположенной на цокольном этаже пятиэтажного жилого дома, произошло возгорание паров бензина без последующего горения (владелец - 1943 года рождения). В результате возгорания были выбиты окна на балконе и травмирован гражданин, 1986 года рождения, которого с ожогами II-III степени госпитализированы в Новороздольскую городскую больницу.