стоматполиклиника, реформаМіський голова Андрій Садовий назвав наступні стоматологічні поліклініки, які будуть реформувати наступного року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Донедавна наші міські комунальні стоматологічні поліклініки фінансувалися з місцевого бюджету, і ми декілька років пробували розпочати реформу, але всі наші стоматологи говорили, що вони лікують людей безоплатно. І коли ми почали реформу, то були страйки, були пікети, люди в норкових шубах приходили в міську раду з протестами, бо вважали це неправильним. Дякувати Богу, 1-ша стоматполіклініка вже перейшла процес реформування, і там пацієнт не ховається, а йде і нормально платить в касу, і лікар отримує високу заробітну платню. На черзі – 4-та, 5-та, думаю, 3-тя стоматполіклініки. Ми будемо йти цією дорогою, щоб було більше порядку. Якщо всі кошти в медицині будуть легалізовані, тоді буде більшим шанс, що рівень життя в Україні стане вищим", - пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.


Городской голова Андрей Садовый назвал следующие стоматологические поликлиники, которые будут реформировать в следующем году. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"До недавнего времени наши городские коммунальные стоматологические поликлиники финансировались из местного бюджета, и мы несколько лет пробовали начать реформу, но все наши стоматологи говорили, что они лечат людей безплатно. И когда мы начали реформу, то были забастовки, были пикеты, люди в норковых шубах приходили в городской совет с протестами, потому что считали это неправильным. Слава Богу, 1-я стоматполиклиника уже перешла процесс реформирования, и там пациент не прячется, а идет и нормально платит в кассу, и врач получает высокую заработную плату. На очереди - 4-я , 5-я, думаю, 3-я стоматполиклиники. Мы будем идти по этой дороге, чтобы было больше порядка. Если все средства в медицине будут легализованы, тогда будет больше шанс, что уровень жизни в Украине станет выше", - пояснил мэр Львова Андрей Садовой.