трасса, паралимпийцы, лыжероллерыУ Турківському районі хочуть збудувати лижеролерну трасу для паралімпійців за майже 115 мільйонів гривень. Про це повідомляє "Дивись.Інфо". 

Підприємство "Західний реабілітаційно-спортивний центр" Національного комітету спорту інвалідів України оголосило про пошуки підрядника на будівництво лижеролерної асфальтованої спортивно-реабілітаційної траси. Вона буде розташована у с. Яворів, вул. Рівних прав та можливостей, 1, Турківського району, Львівської області.

Відповідний тендер розміщено на порталі Prozorro. Вартість будівництва становить 114 мільйонів 895 тисяч гривень. Згідно з технічним завданням, підрядник повинен провести земляні та укріплювальні роботи, улаштувати кабельну каналізацію та водовідвідну дренажну систему. Також будуть проведені оздоблювальні роботи, встановлять пандус для медіа та системи озвучування.

"Лижеролерна траса – це траса для занять ролерним спортом влітку. Тобто наші паралімпійці-лижники зможуть тренуватися на ній в теплу пору року на спеціальних ролерах. Але загалом наша траса функціонуватиме і взимку, і влітку. Також на ній зможуть займатися велосипедним спортом. Окрім того, тут будуть проводитися реабілітаційні заходи для людей на візках".

Юлія Бартлевич, секретар комітету конкурсних торгів Західного реабілітаційно-спортивного центру.

Додамо, що  Західний реабілітаційно-спортивний центр повинен стати основною базою паралімпійської підготовки з зимових видів спорту. Тому минулого місяця Кабінет Міністрів спрямував 23,2 млн гривень на його добудову. Аукціон з визначення підрядника розпочнеться 7 грудня 2018 року. Закінчать будівництво до 31 грудня 2020 року.


В Яворове хотят построить лыжероллерную трассу для паралимпийцев за почти 115 000 000 гривен. Об этом сообщает "Дивись.Инфо". 

Предприятие "Западный реабилитационно-спортивный центр" Национального комитета спорта инвалидов Украины объявило о поисках подрядчика на строительство лыжероллерной асфальтированной спортивно-реабилитационной трассы. Она будет расположена в с. Яворов, ул. Равных прав и возможностей, 1, Турковского района Львовской области.

Соответствующий тендер размещен на портале Prozorro. Стоимость строительства составляет 114 895 000 гривен. Согласно техническому заданию, подрядчик должен провести земляные и укрепительные работы, устроить кабельную канализацию и водоотводящую дренажную систему. Также будут проведены отделочные работы, установят пандус для медиа и системы озвучивания.

"Лыжероллерная трасса - это трасса для занятий роллерным спортом летом. То есть наши паралимпийцы-лыжники смогут тренироваться на ней в теплое время года на специальных роллерах. Но в целом наша трасса будет функционировать и зимой, и летом. Также на ней смогут заниматься велосипедным спортом. Кроме того, здесь будут проводиться реабилитационные мероприятия для людей на колясках".

Юлия Бартлевич, секретарь комитета конкурсных торгов Западного реабилитационно-спортивного центра.

Добавим, что Западный реабилитационно-спортивный центр должен стать основной базой паралимпийской подготовки по зимним видам спорта. Поэтому в прошлом месяце Кабинет Министров направил 23,2 млн гривен на его достройку. Аукцион по определению подрядчика начнется 7 декабря 2018 года. Закончат строительство до 31 декабря 2020 года.