ДТП, хлебовозка, судСуд виніс вирок водію хлібовозки, який у травні 2017 року збив жінку на вулиці Івана Франка. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 травня 2017 року близько 11:40. Водій ТОВ "Хліб – Трейд", рухаючись заднім ходом на автомобілі по міжбудинковому проїзду будинків № 73 та №75 вулиці Івана Франка у Львові, наїхав на жінку. Постраждала отримала травми середньої тяжкості. Водій місця пригоди не залишив, дочекався працівників поліції.

Як розповіла у суді постраждала, вона поверталася додому, коли її збив автомобіль. Попереджувальних сигналів вона не чула та автомобіля перед тим не побачила.

Обвинувачений повністю визнав вину у скоєному кримінальному правопорушенні, добровільного відшкодував 5000 гривень на лікування жінки.

Галицький районний суд міста Львова визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, та призначив покарання у вигляді виправних робіт за місцем праці без позбавлення права керувати транспортним засобами на строк 10 місяців з відрахуванням десяти відсотків заробітної плати в дохід держави. Також суд вирішив частково задовольнити цивільний позов потерпілої та стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Хліб – Трейд" (Львівська область, Пустомитівський район, с. Сокільники, вул. Львівська бічна, 4) на користь потерпілої 8 933 гривні 48 коп. матеріальних витрат. А от позовні вимоги в частині відшкодування моральної шкоди  залишив без розгляду.


Суд вынес приговор водителю хлебовозки, который в мае 2017 года сбил женщину на улице Ивана Франко. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Дорожно-транспортное происшествие произошло 8 мая 2017 года около 11:40. Водитель ООО "Хлеб - Трейд", двигаясь задним ходом на автомобиле по дворовому проезду домов № 73 и №75 на улице Ивана Франко во Львове, наехал на женщину. Пострадавшая получила травмы средней тяжести. Водитель места происшествия не оставил, дождался сотрудников полиции.

Как рассказала в суде пострадавшая, она возвращалась домой, когда ее сбил автомобиль. Предупредительных сигналов она не слышала и автомобиля перед этим не увидела.

Обвиняемый полностью признал вину в совершенном уголовном правонарушении, добровольного возместил 5000 гривен на лечение женщины.

Галицкий районный суд Львова признал виновным мужчину в совершении преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 286 УК Украины, и назначил наказание в виде исправительных работ по месту работы без лишения права управлять транспортным средствами на срок 10 месяцев с удержанием десяти процентов заработной платы в доход государства. Также суд решил частично удовлетворить гражданский иск потерпевшей и взыскать с Общества с ограниченной ответственностью "Хлеб - Трейд" (Львовская область, Пустомытовский район, с. Сокольники, ул. Львовская боковая, 4) в пользу потерпевшей 8933 гривны 48 коп. материальных затрат. А вот исковые требования в части возмещения морального вреда оставил без рассмотрения.