Нацгвардия, служба, ДрогобычОновлений підрозділ Нацгвардії незабаром розпочне свою роботу у місті Дрогобичі. Саме в цьому місті буде розміщуватись підрозділ 2 Галицької бригади Нацгвардії України, який буде виконувати завдання по охороні громадського порядку. Гвардійці нестимуть службу самостійно та з працівниками поліції. Про це повідомляє "ДНК". 

Зона відповідальності для виконання завдань не обмежиться лише Дрогобичом. Стебник, Трускавець, Борислав та Східниця – саме в цих містах нацгвардійці забезпечуватимуть мир та спокій на вулицях міст.

У зв’язку з цим оголошується набір для проходження служби за контрактом. Вимоги до кандидатів: придатність за станом здоров’я, освіта від базової середньої і вище.


Обновленное подразделение Нацгвардии вскоре начнет свою работу в городе Дрогобыче. В этом городе будет размещаться подразделение 2-й Галицкой бригады Нацгвардии Украины, которое будет выполнять задачи по охране общественного порядка. Гвардейцы будут нести службу самостоятельно и с работниками полиции. Об этом сообщает "ДНК". 

Зона ответственности для выполнения задач не ограничится только Дрогобычем. Стебник, Трускавец, Борислав и Сходница - в этих городах нацгвардейцы будут обеспечивать мир и спокойствие на улицах городов.

В связи с этим объявляется набор для прохождения службы по контракту. Требования к кандидатам: пригодность по состоянию здоровья, образование от базового среднего и выше.