наркотики, контрабанда, прокуратураЖитель Львівщини підозрюється в контрабанді наркотиків.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Повідомляється, що 37-річний чоловік придбав на території Польщі лікарські засоби, які в своєму складі містили наркотичні засоби та прекурсори, і перевіз контрабандним шляхом в Україну.

Ппакет з цими засобами він приховав під обшивкою салону свого автомобіля. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством за вчинення такого кримінального злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 12 років з конфіскацією майна.


Житель Львовщины подозревается в контрабанде наркотиков.

Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Львовской области.

Сообщается, что 37-летний мужчина приобрел на территории Польши лекарственные средства, которые в своем составе содержали наркотические средства и прекурсоры, и перевез контрабандным путем в Украину.

Ппакет с этими средствами он утаил под обшивкой салона своего автомобиля. Подозреваемому избрана мера пресечения в виде содержания под стражей.

Согласно действующему законодательству за совершение такого уголовного преступления предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от 10 до 12 лет с конфискацией имущества.