Щир, маршрутки, схема движенияУ Львові змінюють схему руху трьох маршруток.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У зв’язку з відкриттям нового ТРЦ "Вікторія Гарденс", з суботи, 29 жовтня, міські маршрути №44, 45 та 51 курсуватимуть до цього торгового центру, що розташований на вул. Кульпарківській, 226А.

"З відкриттям торгового центру, ми переносимо кінцеву зупинку туди. Маршрут №45 їде до пл. Петрушевича, а їхатиме до пл. Галицької.

Автобуси з вул. Наукової повертають на вул. Пулюя. АТП-1 запропонувало, щоб вони заїжджали до торгового центру і далі їхали на вул. Пулюя", - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир.


Во Львове меняют схему движения трех маршруток.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского городского совета.

В связи с открытием нового ТРЦ "Виктория Гарденс", с субботы, 29 октября, городские маршруты №44, 45 и 51 будут курсировать до этого торгового центра, расположенного на ул. Кульпарковской, 226А.

"С открытием торгового центра мы переносим конечную остановку туда. Маршрут №45 едет до пл. Петрушевича, а будет ехать до пл. Галицкой.

Автобусы с ул. Научной возвращают на ул. Пулюя. АТП-1 предложило, чтобы они заезжали в торговый центр и дальше ехали на ул. Пулюя", - сообщил начальник управления транспорта и связи Львовского городского совета Виктор Щир.