Мошенники, деньги, телефонШахраї виманили у 31-річного жителя Жовківського району Львівської області більше 12 тис. грн нібито в якості податку за "вигране" авто.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, чоловік отримав смс-повідомлення про те, що номер його мобільного брав участь в конкурсі і переміг, і він виграв автомобіль Opel Astra.

Щоб отримати приз, потрібно зателефонувати за вказаним номером. Як пояснив потерпілий, невідомий чоловік привітав його з перемогою і повідомив, що забрати Opel Astra він може, тільки заплативши певні кошти як податок, страховку тощо.

Більше 12 тис. грн він перерахував на рахунок, який йому вказали, однак автомобіля так і не отримав. Відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) КК України, - повідомляє zaxid.net.


Мошенники выманили у 31-летнего жителя Жовковского района Львовской области более 12 тыс. грн якобы в качестве налога за "выигранное" авто.

Как сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области, мужчина получил смс-сообщение о том, что номер его мобильного участвовал в конкурсе и победил, и он выиграл автомобиль Opel Astra.

Чтобы получить приз, нужно позвонить по указанному номеру. Как пояснил потерпевший, неизвестный мужчина поздравил его с победой и сообщил, что забрать Opel Astra он может, только заплатив определенные средства как налог, страховку так далее.

Более 12 тыс. грн он перечислил на счет, который ему указали, однако автомобиля так и не получил. Открыто уголовное производство по ст.190 (мошенничество) УК Украины, - сообщает zaxid.net.