пожарПід час пожежі у квартирі на вул. Вітовського, 27 загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської  ради, 27 вересня о 15.32 у Львові, в квартирі на 1-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку на вул. Вітовського, 27 (Галицький район) виникла пожежа.

На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1995 року народження, мешканця м. Токмак Запорізької області. Медики констатували смерть до приїзду швидкої допомоги.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м. Пожежу ліквідовано о 16.19.

Обставини події встановлюються.


Во время пожара в квартире на ул. Витовского, 27 погиб человек. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказали в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 27 сентября в 15.32 во Львове, в квартире на 1-м этаже 2-х этажного жилого дома на ул. Витовского, 27 (Галицкий район) возник пожар.

На месте пожара обнаружено тело мужчины, 1995 года рождения, жителя. Токмак Запорожской области. Медики констатировали смерть до приезда скорой помощи.

Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 5 кв. м. Пожар ликвидирован в 16.19.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.