ДТП, деревоНа Львівщині дві жінки травмовані внаслідок зіткнення автомобіля з деревом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 вересня близько 5.50 на автодорозі Київ-Чоп у Кам’янка-Бузькому районі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Kia Rio, 40-річна мешканка Харкова, виїхала на узбіччя, де автомобіль зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення водій та її 50-річна пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.


На Львовщине две женщины травмированы в результате столкновения автомобиля с деревом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 27 сентября около 5.50 на автодороге Киев-Чоп в Каменка-Бугском районе. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Kia Rio, 40-летняя жительница Харькова, выехала на обочину, где автомобиль столкнулся с деревом. В результате столкновения водитель и ее 50-летняя пассажир получили телесные повреждения и были госпитализированы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.