премии, педагогиПедагогічні працівники та бібліотекарі міста отримають премії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики міськради, педагогічні працівники отримають щорічну диференційовану грошову винагороду, а працівники бібліотек — премію з нагоди професійного свята. Також у листопаді 100 педагогів отримають по 25 тис. грн. премії.

"З метою мотивації педагогічних працівників, передбачено щорічну диференційовану грошову винагороду у розмірі 80 відсотків від фонду за посадовими окладами на загальну суму 46,9 млн грн. Також з нагоди професійного свята, працівникам бібліотек буде здійснено виплату премії у розмірі 30 відсотків посадового окладу на загальну суму 178 тис. грн.; матеріальну допомогу обслуговуючому персоналу у розмірі посадового окладу на загальну суму 16,2 млн. грн.; 50 відсотків за складність і напруженість праці — керівникам навчальних закладів на загальну суму 2,7 млн грн.".

Департамент гуманітарної політики міськради

Окрім того, в листопаді 100 педагогів отримають по 25 тис. грн. премії в рамках реалізації Програми "Успішний педагог".


Педагогические работники и библиотекари города получат премии. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте гуманитарной политики горсовета, педагогические работники получат ежегодную дифференцированное денежное вознаграждение, а работники библиотек - премию по случаю профессионального праздника. Также в ноябре 100 педагогов получат по 25 тыс. грн. премии.

"С целью мотивации педагогических работников, предусмотрена ежегодная дифференцированное денежное вознаграждение в размере 80 процентов от фонда по должностным окладам на общую сумму 46,9 млн грн. Также по случаю профессионального праздника, работникам библиотек будет осуществлена ​​выплата премии в размере 30 процентов должностного оклада на общую сумму 178 тыс. грн.; материальную помощь обслуживающему персоналу в размере должностного оклада на общую сумму 16200000. грн .; 50 процентов за сложность и напряженность труда - руководителям учебных заведений на общую сумму 2,7 млн грн.".

Департамент гуманитарной политики горсовета

Кроме того, в ноябре 100 педагогов получат по 25 тыс. грн. премии в рамках реализации Программы "Успешный педагог".