Парковка, Львовоблавтодор, автомобили "Львівавтодор" пропонує підвищити вартість паркування за межами центру Львова до 5 грн/год.

З відповідним проханням "Львівавтодор" звернувся до профільної депутатської комісії Львівської міськради.

Зараз година стоянки на платних паркінгах у другій паркувальній зоні - за межами центру - коштує 2 грн. Однак в листі "Львівавтодору" зазначається, що такі тарифи "не є економічно обгрунтованими і підлягають перегляду з метою збільшення", - пише zaxid.net.

Йдеться про паркінги на площах Двірцевій та Липневій, а також інших платних парковках, які формально не входять в першу паркувальну зону, але розташовані недалеко від центру. Крім уже наявних, до переліку платних паркінгів "Львівавтодор" пропонує включити ділянки на вул. Листопадового Чину, Стефаника, Гребінки і Стецько - всього на 76 місць.


"Львовавтодор" предлагает повысить стоимость парковки за пределами центра Львова до 5 грн/час.

С соответствующей просьбой "Львовавтодор" обратился к профильной депутатской комиссии Львовского горсовета.

Сейчас один час стоянки на платных паркингах во второй парковочной зоне - за пределами центра - стоит 2 грн. Однако в письме "Львовавтодора" отмечается, что такие тарифы "не являются экономически обоснованными и подлежат пересмотру с целью увеличения", - пишет zaxid.net.

Речь идет о паркингах на площадях Дворцовой и Июльской, а также других платных парковках, которые формально не входят в первую парковочную зону, но расположены недалеко от центра. Кроме уже имеющихся, в перечень платных паркингов "Львовавтодор" предлагает включить участки на ул. Ноябрьского Чина, Стефаника, Гребинки и Стецько - всего на 76 мест.