соцвыплаты, транш, субвенция

Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на соціальні виплати.

Про це повідомили в департаменті фінансів Львівської обладміністрації. Йдеться про виплату державної допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям і допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу.

Зокрема, в цьому місяці з держбюджету надійшло 9,6 млн грн. Ці кошти в повному обсязі забезпечують виплату допомоги одержувачам у вересні.

В цілому з початку року Львівщина отримала субвенцію на соцвиплати в сумі 2,554 млрд грн, що більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 344,4 млн. грн або 15,6%.


Львовская область получила очередной транш субвенции из государственного бюджета на социальные выплаты.

Об этом сообщили в департаменте финансов Львовской обладминистрации. Речь идет о выплате государственной помощи семьям с детьми, малообеспеченным семьям, инвалидам детства, детям-инвалидам, временной государственной помощи детям и помощи по уходу за инвалидами I или II группы вследствие психического расстройства.

В частности, в этом месяце из госбюджета поступило 9,6 млн грн. Эти средства в полном объеме обеспечивают выплату пособий получателям в сентябре.

В целом с начала года Львовщина получила субвенцию на соцвыплаты в сумме 2,554 млрд грн, что больше по сравнению с аналогичным периодом прошлого года на 344,4 млн. грн или 15,6%.