дети, не ели, львовянкаПравоохоронці у Львові виявили дітей, яких мати залишила без їжі майже на тиждень. Як з’ясувалося, молодший з хлопчиків майже нічого не їв протягом двох діб. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

До Личаківського відділу поліції 27 липня зателефонувала директор однієї із львівських шкіл. Жінка повідомила, що у квартирі, де проживає родина з трьома дітьми, малолітні вже тривалий час знаходяться без нагляду дорослих.

"Прибувши на місце події, ми виявили у квартирі семирічного хлопчика – переляканого і голодного. Дитина сказала, що за два дні тільки раз "пообідала" пакетиком вермішелі "Мівіна". Умови, в яких перебував малюк, просто жахливі: суцільна антисанітарія, в непрацюючому холодильнику – залишки продуктів, вкритих пліснявою", - повідомила інспектор сектору ювенальної превенції Личаківського відділу поліції старший лейтенант поліції Наталія Рибачок.

Правоохоронці встановили, що мама хлопчика, 36-річна львів’янка, кудись поїхала ще майже тиждень тому, залишивши дітей на співмешканця. Її восьмирічна донька зараз знаходиться у літньому таборі в Карпатах, старший син, якому десять років, проводив дні в одному з дитячих центрів, відвідувачів якого принаймні годують двічі на день.

Обох хлопчиків працівники поліції доставили до притулку Львівської облдержадміністрації. В подальшому буде вирішуватися питання щодо поміщення туди їх сестрички та позбавлення матері батьківських прав. Адже раніше правоохоронці вже неодноразово проводили з жінкою профілактичні бесіди та навіть притягали до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.


Правоохранители во Львове обнаружили детей, которых мать оставила без еды почти на неделю. Как выяснилось, младший из мальчиков почти ничего не ел в течение двух суток. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

В Лычаковский отдел полиции 27 июля позвонила директор одной из львовских школ. Женщина сообщила, что в квартире, где проживает семья с тремя детьми, малолетние дети уже длительное время находятся без присмотра взрослых.

"Прибыв на место происшествия, мы обнаружили в квартире семилетнего мальчика - испуганного и голодного. Ребенок сказал, что за два дня только раз "пообедал" пакетиком вермишели "Мивина". Условия, в которых находился ребенок, просто ужасны: сплошная антисанитария, в неработающем холодильнике - остатки продуктов, покрытых плесенью", - сообщила инспектор сектора ювенальной превенции Лычаковского отдела полиции старший лейтенант полиции Наталья Рыбачок.

Правоохранители установили, что мама мальчика, 36-летняя львовянка, куда-то поехала почти неделю назад, оставив детей на сожителя. Ее восьмилетняя дочь сейчас находится в летнем лагере в Карпатах, старший сын, которому десять лет, проводил дни в одном из детских центров, посетителей которого, по крайней мере, кормят два раза в день.

Обоих мальчиков работники полиции доставили в приют Львовской облгосадминистрации. В дальнейшем будет решаться вопрос о помещении туда их сестренки и лишения матери родительских прав. Ведь ранее правоохранители уже неоднократно проводили с женщиной профилактические беседы и даже привлекали к административной ответственности за ненадлежащее воспитание детей.