розыск, львовянинНа Сколівщині поліцейські розшукали безвісно зниклого львів’янина. Чоловік працював на одному з місцевих підприємств у селищі Славське і, за його словами, не знав про те, що перебуває у розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції в листопаді 2018 року з заявою про свого зниклого родича звернувся львів’янин. За словами заявника, його 43-річний брат, також мешканець Львова, пішов з дому, не повідомивши нікого з родичів та знайомих, і його місцеперебування невідоме. Мобільний телефон, який зниклий мав з собою, відключений.

Поліцейські оголосили чоловіка у розшук і 12 червня виявили його у селищі Славське Сколівського району, де він працював на одному з місцевих підприємств. За словами чоловіка, він живий та здоровий, чому родичі звернулись із заявою про його розшук, йому невідомо і спілкуватись з ними він не хоче.


В Сколевском полицейские разыскали без вести пропавшего львовянина. Мужчина работал на одном из местных предприятий в поселке Славское и, по его словам, не знал о том, что находится в розыске. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции в ноябре 2018 году с заявлением о своем пропавшем родственнике обратился львовянин. По словам заявителя, его 43-летний брат, также житель Львова, ушел из дома, оставив никого из родственников и знакомых, и его местонахождение неизвестно. Мобильный телефон, который пропавший имел с собой, отключен.

Полицейские объявили мужчину в розыск и 12 июня обнаружили его в поселке Славское Сколевского района, где он работал на одном из местных предприятий. По словам мужчины, он жив и здоров, почему родственники обратились с заявлением о его розыске, ему неизвестно и общаться с ними он не хочет.