краны, движение, реклама, пробкаНа автодорозі Західний обхід Львова крани заблокували рух на дорозі під час встановлення рекламної конструкції, за що були притягнуті до адміністративної відповідальності. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Нещодавно патрульним надійшло повідомлення, що на автодорозі Західной обхід Львова відбувається перекриття. Інспектори прибули на місце події та побачили, що два водії кранів заблокували рух на дорозі та встановлюють рекламну конструкцію. Внаслідок цих дій утворився корок довжиною 3 кілометри у дві сторони.

Також на місце події приїхали працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції та прокуратура, оскільки відбулося перекриття дороги державного значення. Патрульні надали вимогу припинити роботи та почали складати акти обстеження вулично-шляхової мережі. Рух відновили. Відповідальну за встановлення реклами особу притягнули до адміністративної відповідальності. Всіх учасників запросили до Пустомитівського відділу поліції для дачі пояснень.


На автодороге Западный обход Львова краны заблокировали движение на дороге при установлении рекламной конструкции, за что были привлечены к административной ответственности. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Недавно патрульным поступило сообщение, что на автодороге Захидной обход Львова происходит перекрытие. Инспекторы прибыли на место происшествия и увидели, что два водителя кранов заблокировали движение на дороге и устанавливают рекламную конструкцию. В результате этих действий образовался пробка длиной 3 километра в обе стороны.

Также на место происшествия приехали сотрудники отдела безопасности дорожного движения Управления патрульной полиции и прокуратура, поскольку произошло перекрытие дороги государственного значения. Патрульные предоставили требование прекратить работы и начали составлять акты обследования улично-дорожной сети. Движение восстановили. Ответственного за установление рекламы привлекли к административной ответственности. Всех участников пригласили в Пустомытовский отдел полиции для дачи объяснений.