Олег Синютка, монетизация, льготы, проездВже один район та місто на Львівщині прийняли рішення щодо монетизації пільг на проїзд. Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, інформує dyvys.info

На Львівщині Пустомитівський район і місто Моршин вже прийняли відповідні рішення щодо монетизації пільг на проїзд у громадському транспорті.

Як зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, асоціація перевізників Львівщини підтримує монетизацію та навпаки вимагає швидких і кардинальних рішень.

За його словами, є також території, які наразі розглядають це питання. А щодо Львова, то голова Олег Синютка сказав, що місто скерувало лист, у якому зазначило, що не буде приймати відповідних рішень. Він також додав, що ніяких важелів впливу на міську раду в цьому питанні не має.


Уже один район и город на Львовщине приняли решение о монетизации льгот на проезд. Об этом сообщил председатель Львовской ОГА Олег Синютка, передает dyvys.info

На Львовщине Пустомытовский район и город Моршин уже приняли соответствующие решения по монетизации льгот на проезд в общественном транспорте.

Как отметил председатель Львовской ОГА Олег Синютка, ассоциация перевозчиков Львовщины поддерживает монетизацию и наоборот требует быстрых и кардинальных решений.

По его словам, также территории, которые сейчас рассматривают этот вопрос. А по Львову, то председатель Олег Синютка сказал, что город направило письмо, в котором отметил, что не будет принимать соответствующих решений. Он также добавил, что никаких рычагов влияния на городской совет в этом вопросе нет.