Дзыга, галерея, открытиеВ "Дзизі" 29 березня відкриють ще один виставковий простір. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Це нова галерея на площі 1,8 м³, яка розташована на першому поверсі арт-центру. Інсталяція "Передчуття міражу" від Влодка Кауфмана, українського художника й перформера, стане першою, яку експонують у цьому виставковому просторі. Нову галерею та виставку відкриють о 17:00.

Того ж дня організатори запрошують львів’ян на відкриття оновленої кав’ярні "Дзиґи". Тут зробили ремонт, обладнали нові зали та підготували постійну виставку про життя "Дзиґи" та її проектів: фото, картини, артефакти.

Двері відчиняють о 20.00. Зі слів організаторів, можна буде прогулятись оновленою "Дзиґою", згадати, як було колись, скуштувати страви та напої з нового меню та відпочити на вечірці в галереї. Вхід вільний — за умови попередньої реєстрації.

У програмі: гурт MOONZOO — свіжий електронний проект зі Львова у стилі Sad Dance (суміш new wave, electropop & blues).


В "Дзыге" 29 марта откроют еще один выставочное пространство. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Это новая галерея на площади 1,8 м³, расположенной на первом этаже арт-центра. Инсталляция "Предчувствие миража" от Влодка Кауфмана, украинского художника и перформера, станет первой, которую экспонируют в этом выставочном пространстве. Новую галерею и выставку откроют в 17:00.

В тот же день организаторы приглашают львовян на открытие обновленной кафе "Дзыги". Здесь сделали ремонт, оборудовали новые залы и подготовили постоянную выставку о жизни "Дзыги" и ее проектов: фото, картины, артефакты.

Двери открывают в 20.00. По словам организаторов, можно будет прогуляться обновленной "Дзыгой", вспомнить, как было прежде, попробовать блюда и напитки из нового меню и отдохнуть на вечеринке в галереи. Вход свободный - по предварительной регистрации.

В программе: группа MOONZOO - свежий электронный проект из Львова в стиле Sad Dance (смесь new wave, electropop & blues).