пожар, дом, мужчинаУ Львові під час пожежі в житловому будинку постраждав чоловік. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Пожежа сталася 28 березня о 03:20 у м. Львові на вул. Б.Хмельницького, 139. Горіло нежитлове приміщення на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку.

Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння чоловік 1972 року народження, якого в стані середньої важкості  госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню.

Рятувальники ліквідовували пожежу в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу локалізовано о 03:35, ліквідовано о 03:43. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Причину виникнення загорання та обставини події встановлюють правоохоронці.


Во Львове во время пожара в жилом доме пострадал человек. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

Пожар произошел 28 марта в 3:20 в г. Львове на ул. Б.Хмельницкого, 139. Горело нежилое помещение на первом этаже трехэтажного жилого дома.

В результате пожара отравился продуктами горения мужчина 1972 года рождения, который в состоянии средней тяжести госпитализированы в Львовскую областную клиническую больницу.

Спасатели ликвидировали пожар в аппаратах защиты органов дыхания в составе звена газодымозащитной службы. Пожар локализован в 03:35, ликвидирован в 3:43. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 10 кв.м.

Причину возникновения возгорания и обстоятельства происшествия устанавливают правоохранители.