мост, строительство, Ковча, ШевченкоУ Львові планується будівництво нового моста за понад 25 мільйонів гривень. Міст з’єднає вулиці Шевченка та Ковча. Про це повідомляє "Твоє місто". 

За словами начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Олександра Одинця, запланований міст є найвищої категорії складності. Такого Львів за часів незалежності ще не будував.

Закінчити підготовчі та тендерні процедури й почати будівництво планують на початку літа. Загальна вартість будівництва становитиме приблизно 25-27 мільйонів гривень, воно триватиме щонайменше 9-10 місяців.

На початковій стадії будівництва перекриття дороги не планується, тому перешкод для руху на вулицях Шевченка і Ковча не мало б бути.


Во Львове планируется строительство нового моста по более чем 25 миллионов гривен. Мост соединит улицы Шевченко и Ковча. Об этом сообщает "Твой город". 

По словам начальника управления инженерного хозяйства Львовского городского совета Александра Одинца, запланированный мост является высшей категории сложности. Такого Львов во времена независимости еще не строил.

Закончить подготовительные и тендерные процедуры и начать строительство планируют в начале лета. Общая стоимость строительства составит примерно 25-27 миллионов гривен, оно продлится минимум 9-10 месяцев.

На начальной стадии строительства перекрытия дороги не планируется, поэтому препятствий для движения на улицах Шевченко и Ковча не должно быть.