мусор, "АВЕ-Львов"На перевантажувальній станції ТзОВ "АВЕ-Львів", на вулиці Північній, спостерігається значне накопичення сміття, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у департаменті з питань поводження з відходами Львівської міської ради, на перевантажувальній станції ТзОВ "АВЕ-Львів" спостерігається значне накопичення сміття.

"Таке накопичення та тривале зберігання має негативний екологічний вплив на навколишнє середовище та створює незручності для мешканців прилеглих житлових масивів. Однак неодноразові звернення з цього приводу до ТзОВ "АВЕ-Львів" не дають позитивних результатів", - повідомили у департаменті з питань поводження з відходами Львівської міської ради.


На перегрузочной станции ООО "АВЕ-Львов", на улице Северной, наблюдается значительное накопление мусора, сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте по вопросам обращения с отходами Львовского городского совета, на перегрузочной станции ООО "АВЕ-Львов" наблюдается значительное накопление мусора.

"Такое накопление и длительное хранение оказывает негативное экологическое воздействие на окружающую среду и создает неудобства для жителей близлежащих жилых массивов. Однако неоднократные обращения по этому поводу к ООО" АВЕ-Львов "не дают положительных результатов", - сообщили в департаменте по вопросам обращения с отходами Львовского городского совета.