убежище, мальчик, погибНа Львівщині загинув десятирічний хлопчик - на школяра обвалилася земля під час того, як він з друзями копав криївку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 28 березня, близько 19.50 у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району загинув десятирічний хлопчик, місцевий мешканець.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, неподалік одного з домогосподарств діти копали криївку для гри. Під час цього пласт грунту впав і засипав одного з них. Зрозумівши, що самі вони витягнути товариша не зможуть, діти покликали на допомогу дорослих. Проте, коли хлопчика відкопали, він вже не подавав ознак життя.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине погиб десятилетний мальчик - на школьника обвалилась земля во время того, как он с друзьями копал убежище. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 28 марта, около 19.50 в Радеховское отделение полиции поступило сообщение о том, что в одном из сел района погиб десятилетний мальчик, местный житель.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, возле одного из домохозяйств дети копали убежище для игры. Во время этого пласт почвы упал и засыпал одного из них. Поняв, что сами они вытянуть товарища не смогут, дети позвали на помощь взрослых. Однако, когда мальчика нашли, он уже не подавал признаков жизни.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.