ребенок, дверь, спасателиУвечері, 27 березня на вулиці Науковій, 12 на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в квартирі зачинились двері, всередині залишилась дитина, 2015 року народження. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

27 березня о 19:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вулиці Науковій, 12 на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в квартирі зачинились двері, всередині залишилась дитина, 2015 року народження.

На місце виїхало пожежно-рятувальне відділення 4 ДПРЧ Львова. За допомогою рятувальної мотузки через балкон рятувальники відчинили двері зсередини.

За час відсутності дорослих дитина не постраждала.


Вечером, 27 марта на улице Научной, 12 на четвертом этаже девятиэтажного жилого дома в квартире закрылась дверь, внутри остался ребенок, в 2015 года рождения. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

27 марта в 19:55 в Службу спасения 101 поступило сообщение о том, что во Львове на улице Научной, 12 на четвертом этаже девятиэтажного жилого дома в квартире закрылась дверь, внутри остался ребенок, в 2015 года рождения.

На место выехало пожарно-спасательное отделение 4 ДПРЧ Львова. С помощью спасательной веревки через балкон спасатели открыли дверь изнутри.

За время отсутствия взрослых ребенок не пострадал.