побила дочь, сотрясение, ручка, судНа Львівщині жінка вдарили доньку головою об стінку за зламану кулькову ручку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як стало відомо з матеріалів вироку, жінка була судима до 5 років позбавлення волі за умисне тяжке тілесне ушкодження та звільнена від відбуття призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком на 2 роки. 4 травня 2017 року о 20:00, перебуваючи в одній з кімнат свого будинку, що за адресою с. Грусятичі Жидачівського району Львівської області, вчинила сварку зі своєю малолітньою донькою з приводу того, що остання зламала кулькову ручку. Жінка нанесла дитині декілька ударів руками в обличчя та по різних ділянках тіла, а також вдарила головою об стіну, заподіявши їй струс головного мозку. 

Враховуючи те, що обвинувачена в повному обсязі визнала свою вину у вчиненні інкримінованого їй органом досудового слідства злочині, суд призначив їй покарання за ч. 2 ст. 125 КК України - 240 годин громадських робіт.


На Львовщине женщина ударили дочь головой об стену за сломанную шариковую ручку. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Как стало известно из материалов приговора, женщина была судима до 5 лет лишения свободы за умышленное тяжкое телесное повреждение и освобождена от отбывания наказания с испытательным сроком на 2 года. 4 мая 2017 года в 20:00, находясь в одной из комнат своего дома, по адресу с. Грусятичи Жидачевского района Львовской области устроила ссору со своей малолетней дочерью по поводу того, что последняя сломала шариковую ручку. Женщина нанесла ребенку несколько ударов руками в лицо и по различным участкам тела, а также ударила головой о стену, причинив ей сотрясение головного мозга.

Учитывая, что обвиняемая в полном объеме признала свою вину в совершении инкриминируемого ей органом досудебного следствия преступлении, суд назначил ей наказание по ч. 2 ст. 125 УК Украины - 240 часам общественных работ.