грузовик, влетел, дворНа трасі Львів – Городок у селі Холодновідка водій вантажівки не впорався з керуванням та влетів у подвір'я житлового будинку. Про це повідомляє керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

ДТП сталася сьогодні близько 10:30 в с. Холодновідка. Водій вантажівки не впорався з керуванням. Поліція на місці. Про постраждалих наразі не відомо.

Як повідомляють очевидці, перекритий рух на світлофорі в сторону Городка. Корок від Кільця до світлофору, та від КПП до світлофору, тому що пропускають автомобілі по зустрічній.

За даними відділу комунікації поліції Львівської області, 27 листопада, близько 11.00 на вулиці Центральній у селі Зимна Вода, на автодорозі "Львів-Шегині", зіткнулись вантажівка Demison, якою керував 56-річний мешканець Одеської області та легковик Honda, яким керувала 35-річна мешканка Миколаївської області.

Після зіткнення автомобілі з’їхали з дороги та, пошкодивши паркан, заїхали на територію домогосподарства. Попередньо встановлено, що внаслідок зіткнення травмована водій Honda. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На трассе Львов - Городок в селе Холодноводка водитель грузовика не справился с управлением и влетел во двор жилого дома. Об этом сообщает руководитель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

ДТП произошло сегодня около 10:30 в с. Холодноводка. Водитель грузовика не справился с управлением. Полиция на месте. О пострадавших пока не известно.

Как сообщают очевидцы, перекрыто движение на светофоре в сторону Городка. Пробка от Кольца к светофору, и от КПП до светофора, так как пропускают автомобили по встречной.

По данным отдела коммуникации полиции Львовской области, 27 ноября, около 11.00 на улице Центральной в селе Зимняя Вода, на автодороге "Львов-Шегини", столкнулись грузовик Demison, которой руководил 56-летний житель Одесской области и легковушка Honda, которым управляла 35-летняя жительница Николаевской области.

После столкновения автомобили съехали с дороги и, повредив забор, заехали на территорию домохозяйства. Предварительно установлено, что в результате столкновения травмирована водитель Honda. Сейчас на месте происшествия работает следственно-оперативная группа, правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.