ДТП, мусоровозНа Львівщині зіткнулися іномарка та сміттєвоз. Внаслідок ДТП водій легковика та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1". 

Інформація про дорожньо-транспортну пригоду у райцентрі на вулиці Степана Бандери надійшла у Самбірський відділ поліції 26 листопада близько 04.15.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Pasat, 25-річний житель району, в’їхав у припаркований сміттєвоз. Внаслідок ДТП водій та двоє його пасажирів віком 23 і 24 роки отримали струс головного мозку та інші тілесні ушкодження. Всі вони доставлені у лікарню.


На Львовщине столкнулись иномарка и мусоровоз. В результате ДТП водитель легковушки и двое его пассажиров получили телесные повреждения, сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1". 

Информация о дорожно-транспортном происшествии в райцентре на улице Степана Бандеры поступила в Самборский отдел полиции 26 ноября около 04.15.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Pasat, 25-летний житель района, въехал в припаркованный мусоровоз. В результате ДТП водитель и двое его пассажиров в возрасте 23 и 24 года получили сотрясение головного мозга и другие телесные повреждения. Все они доставлены в больницу.