Гоструда, штраф, перевозчик, ДрогобычЗа недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці перевізника Львівщини оштрафовано на 1 млн. 664 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба Держпраці України. 

Наприкінці жовтня фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області провели інспекційне відвідування у товаристві з обмеженою відповідальністю, яке займається пасажирськими перевезеннями та зареєстроване у м. Дрогобич. Під час інспекції було виявлено порушення щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці відносно 52 працівників товариства. Зокрема, працівникам не було проведено індексацію грошових доходів,  доплат за роботу  в нічний час та святкові дні.

Уповноважені особи ГУ Держпраці у Львівській області, на підставі абзацу 4 частини 2 статті 265 Кодексу законів про працю України, за недотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці, наклали на перевізника-порушника штраф у сумі 1 664 тис. гривень.


За несоблюдение минимальных гарантий в оплате труда перевозчика Львовщины оштрафован на 1 млн. 664 тыс. гривен. Об этом сообщает пресс-служба Гоструда Украины. 

В конце октября специалисты Главного управления Гоструда во Львовской области провели инспекционное посещение ООО, которое занимается пассажирскими перевозками и зарегистрировано в г. Дрогобич. Во время инспекции были выявлены нарушения по соблюдению минимальных гарантий в оплате труда в отношении 52 работников общества. В частности, работникам не была проведена индексация денежных доходов, доплат за работу в ночное время и праздничные дни.

Уполномоченные лица ГУ Гоструда во Львовской области, на основании абзаца 4 части 2 статьи 265 Кодекса законов о труде Украины, за несоблюдение минимальных государственных гарантий в оплате труда, наложили на перевозчика-нарушителя штраф в сумме 1664 тыс. гривен.