пожар ми100, пожар ночной клуб, пожар мисто львовСьогодні вночі, 27 листопада, в розважальному центрі "Мі100" на вул. Науковій у Львові сталася пожежа.

За попередньою інформацією, постраждало, щонайменше, 22 людини.

Повідомлення про пожежу надійшло о 01.51. До моменту прибуття пожежних вогнем було охоплено 50 м2, з будівлі евакуювали 250 осіб. Ще 8 осіб не могли самостійно залишити приміщення клубу. Пожежні винесли їх і передали медикам.

В 2.54 пожежа була локалізована та о 3.51 повністю ліквідована.

"Складність гасіння пожежі полягала в щільній задимленості приміщення. Пожежникам довелося проводити рятувальну операцію і ліквідувати загоряння в апаратах захисту органів дихання. Крім цього, серед відпочиваючих почалася сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації", - повідомили в управлінні ДСНС.

За інформацією свідків, відвідувачі в паніці вистрибували через вікна і перешкоджали роботі пожежників. В результаті пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Госпіталізовано 14 осіб, з них двоє перебувають у реанімації у важкому стані.

У ліквідації пожежі брало участь 49 рятувальників і 14 одиниць спецтехніки. Причина пожежі встановлюється.


Сегодня ночью, 27 ноября, в развлекательном центре "Ми100" на ул. Научной во Львове произошел пожар.

По предварительной информации, пострадали, по меньшей мере, 22 человека.

Сообщение о пожаре поступило в 01.51. К моменту прибытия пожарных огнем было охвачено 50 м2, из здания эвакуировали 250 человек. Еще 8 человек не могли самостоятельно покинуть помещение клуба. Пожарные вынесли их и передали медикам.

В 2.54 пожар был локализован и в 3.51 полностью ликвидирован.

"Сложность тушения пожара заключалась в плотной задымленности помещения. Пожарным пришлось проводить спасательную операцию и ликвидировать возгорание в аппаратах защиты органов дыхания. Кроме этого, среди отдыхающих началась сильная паника, что значительно усложнило процесс эвакуации", - сообщили в управлении ГСЧС.

По информации свидетелей, посетители в панике выпрыгивали через окна и препятствовали работе пожарных. В результате пожара в лечебные учреждения обратилось 22 человека. Госпитализировано 14 человек, из них двое находятся в реанимации в тяжелом состоянии.

В ликвидации пожара участвовало 49 спасателей и 14 единиц спецтехники. Причина пожара устанавливается.