взятка, председатель сельсоветаНа Львівщині за отримання неправомірної вигоди засуджений голова сільради. Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, чиновник намагався отримати дев’ять тисяч гривень за сприяння у наданні в оренду земельних ділянок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Голову однієї з сільських рад на Львівщині правоохоронці викрили у липні під час отримання ним дев’яти тисяч гривень неправомірної вигоди за вплив на прийняття депутатами сільради рішення про надання в оренду та передачі у власність земельних ділянок загальною площею 19,59 га.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. В подальшому суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту та альтернативи - застави у 32 тисячі гривень. Районний суд визнав посадовця винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави) Кримінального Кодексу України та засудив до сплати штрафу в розмірі 20 400 гривень.


На Львовщине за получение неправомерной выгоды осужден председатель сельсовета. Как установили сотрудники Управления защиты экономики во Львовской области, под процессуальным руководством Золочевской местной прокуратуры, чиновник пытался получить девять тысяч гривен за содействие в предоставлении в аренду земельных участков. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Председателя одного из сельских советов на Львовщине правоохранители разоблачили в июле во время получения им девяти тысяч гривен неправомерной выгоды за влияние на принятие депутатами сельсовета решения о предоставлении в аренду и передачи в собственность земельных участков общей площадью 19,59 га.

Злоумышленника задержали в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. В дальнейшем суд избрал ему меру пресечения в виде ареста и альтернативы - залога в 32 000 гривен. Районный суд признал чиновника виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.369-2 (получение неправомерной выгоды за влияние на принятие решения лицами, уполномоченными на выполнение функций государства) Уголовного кодекса Украины и приговорил к уплате штрафа в размере 20 400 гривен.