Школа, детсад, охрана, ограбление​Львовом прокотилася серія крадіжок з навчальних закладів.

Так, в Шевченківському районі тільки за одну ніч обікрали дві школи і два садки. В клас школи №43 на вул. Масарика злодії залізли через вікно на першому поверсі. Викрали телевізор.

В іншому випадку злодії забрали монітор. У дитячому садку на вул. Панча злодії забрали аванс вихователів. Правоохоронці припускають, що крадіжки могли здійснити одні і ті ж злодії, так як дуже схожий почерк, - повідомляє Zaxid.net.

Після неодноразових нічних інцидентів посилити охорону шкіл і садочків мають намір в міському управлінні освіти.
"Ми зверталися і до муніципальної дружини щодо посилення охорони в нічний час, і в поліцію, щоб вони частіше проводили патрулювання вночі", - розповіла начальник міського управління освіти Зоряна Довганик.


По Львову прокатилась серия краж из учебных заведений.

Так, в Шевченковском районе только за одну ночь обокрали две школы и два садика. В класс школы №43 на ул. Масарика воры залезли через окно на первом этаже. Похитили телевизор.

В другом случае воры забрали монитор. В детском саду на ул. Панча воры забрали аванс воспитателей. Правоохранители предполагают, что кражи могли осуществить одни и те же воры, так как очень похож почерк, - сообщает Zaxid.net.

После неоднократных ночных инцидентов усилить охрану школ и садиков намерены в городском управлении образования.

"Мы обращались и к муниципальной дружине по усилению охраны в ночное время, и в полицию, чтобы они чаще проводили патрулирование ночью", - рассказала начальник городского управления образования Зоряна Довганык.