убийство, суд, пожизненное, родственникиЗа вбивство матері та доньки зловмиснику з Львівщини доведеться довічно відбувати покарання за ґратами. Такий вирок Жовківського районного суду набрав законної сили 24.09.2019. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, трагічний інцидент стався 22.06.2016 у будинку зловмисника на Жовківщині. Встановлено, шо лиходій убив власну матір та доньку, завдавши 38 та 27 ран у життєво важливі органи, а також намагався зарізати зятя і онука, проте останнім вдалось утекти через вікно. 4-річного хлопчика та його батька госпіталізували у медзаклади, де їх життя вдалось врятувати.

Враховуючи зібрані докази, судді та присяжні 17.09.2018 постановили вирок, відповідно до якого підсудного визнано винним у вчиненні умисного вбивства двох осіб, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України та закінченого замаху на вбивство двох осіб, у т. ч. малолітньої особи, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 - п.1, п.2 ч.2 ст.115 КК України, та засуджено до довічного позбавлення волі.


За убийство матери и дочери злоумышленнику со Львовщины придется пожизненно отбывать наказание за решеткой. Такой приговор Жовковского районного суда вступил в законную силу 24.09.2019. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Напомним, трагический инцидент произошел 22.06.2016 в доме злоумышленника на Жовкивщине. Установлено, шо злодей убил собственную мать и дочь, нанеся 38 и 27 ран в жизненно важные органы, а также пытался зарезать зятя и внука, однако последним удалось убежать через окно. 4-летнего мальчика и его отца госпитализировали в медучреждения, где их жизни удалось спасти.

Учитывая собранные доказательства, судьи и присяжные 17.09.2018 постановили приговор, согласно которому подсудимый признан виновным в совершении умышленного убийства двух человек, то есть в совершении уголовного преступления, предусмотренного п.1 ч.2 ст.115 УК Украины и законченного покушения на убийство двух лиц, в т. ч. малолетнего, то есть в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.15 - п.1, п.2 ч.2 ст.115 УК Украины, и приговорен к пожизненному лишению свободы.