кран, падение, водитель, травмы

Лікарі розповіли про стан постраждалої внаслідок падіння будівельного крану на Сихові. Про це повідомляє "Львівська хвиля". 

У постраждалої внаслідок падіння крану на Сихові діагностували перелом хребта. Саме вона керувала обладнанням. Жінці 45 років, вона львів’янка. Її госпіталізували до реанімації 8-ої міської клінічної лікарні. Про стан травмованої розповів заступник головного лікаря Ігор Стояновський:

"Стан середньої важкості, вона перебуває у реанімаційному відділі. У свідомості. За даними комп’ютерної томографії, є перелом хребта поперекового відділу. На даний момент не бачимо загрози для життя, але вона буде потребувати тривалого лікування".

Нагадаємо, інцидент стався на Сихові. Будівельний кран впав на склад супермаркету "Арсен".

В кабіні затисло 45-тирічну жінку, яка керувала обладнанням. Її довелося витягати спецзасобами.

Більше ніхто не постраждав.

Поліцейські за фактом події вже відкрили кримінал.


Врачи рассказали о состоянии пострадавшей в результате падения строительного крана на Сыхове. Об этом сообщает "Львовская волна". 

У пострадавшей в результате падения крана на Сыхове диагностировали перелом позвоночника. Именно она руководила оборудованием. Женщине 45 лет, она львовянка. Ее госпитализировали в реанимацию 8-й городской клинической больницы. О состоянии травмированной рассказал заместитель главного врача Игорь Стояновский:

"Состояние средней тяжести, она находится в реанимационном отделе. В сознании. По данным компьютерной томографии, есть перелом позвоночника поясничного отдела. На данный момент не видим угрозы для жизни, но она нуждается в длительном лечении".

Напомним, инцидент произошел на Сыхове. Строительный кран упал на склад супермаркета "Арсен".

В кабине зажало 45-летнюю женщину, которая управляла оборудованием. Ее пришлось вытаскивать спецсредствами.

Больше никто не пострадал.

Полицейские по факту происшествия уже открыли криминал.