ограбление, магазинНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до пограбування дівчини у магазині. Чоловік відібрав у потерпілої мобільний телефон та втік з ним. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Буське відділення поліції 26 вересня за допомогою звернулась 21-річна місцева мешканка. Дівчина повідомила, що близько 17.25 в одному з магазинів, розташованому на вулиці Львівській, зловмисник відібрав у неї її мобільний телефон та втік.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 23-річний мешканець одного з селищ району. Речовий доказ поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленника, причастного к ограблению девушки в магазине. Мужчина отобрал у потерпевшей мобильный телефон и скрылся с ним. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бусское отделения полиции 26 сентября с помощью обратилась 21-летняя местная жительница. Девушка сообщила, что около 17.25 в одном из магазинов, расположенном на улице Львовской, злоумышленник отобрал у нее ее мобильный телефон и скрылся.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 23-летний житель одного из поселков района. Вещественное доказательство полицейские у него изъяли.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.186 (грабеж) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до четырех лет лишения свободы.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.