электротранспорт, стоимость проезда, повышение, общественные слушанияУ Львові у серпні відбудуться громадські слухання щодо підвищення плати за проїзд. Активісти закликають мешканців Львова прийти на громадські слухання. Про це йдеться у повідомленні ГО "Інфраструктурна Львівщина". 

Мешканців Львова закликають прийти на громадські слухання і висловити свою думку щодо підвищенню вартості проїзду у львівських трамваях та тролейбусах. Активісти ГО "Інфраструктурна Львівщина" наголошують, що наразі у львів'ян багато нарікань на львівський електротранспорт, зокрема на невитриманість графіків руху трамваїв та тролейбусів. До прикладу, на тролейбусному маршруті № 20 вже більше місяця не курсує жодної машини. Тому вважають, що до налагодження роботи електротранспорту міста недоцільно підвищувати вартість проїзду.

"Також підтримуємо вимогу окремих депутатів про необхідність відставки чинного керівника Михайла Сидоровича й призначення на цю посаду фахової людини ", - йдеться у повідомленні активістів.

Громадські слухання відбудуться 7 серпня о 18:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради.


Во Львове в августе состоятся общественные слушания по поводу повышению платы за проезд. Активисты призывают жителей Львова прийти на общественные слушания. Об этом говорится в сообщении ОО "Инфраструктурный Львовщина". 

Жителей Львова призывают прийти на общественные слушания и высказать свое мнение по поводу повышения стоимости проезда во львовских трамваях и троллейбусах. Активисты ОО "Инфраструктурная Львовщина" отмечают, что сейчас у львовян много нареканий на львовский электротранспорт, в частности на невыдержанность графиков движения трамваев и троллейбусов. К примеру, на троллейбусном маршруте № 20 уже больше месяца не ходит ни одна машина. Поэтому считают, что до налаживания работы электротранспорта города нецелесообразно повышать стоимость проезда.

"Также поддерживаем требование отдельных депутатов о необходимости отставки действующего руководителя Михаила Сидоровича и назначение на эту должность профессионального человека", - говорится в сообщении активистов.

Общественные слушания состоятся 7 августа в 18:00 в большом сессионном зале Львовского городского совета.