Мерія Львова попреджає містян про недобросовісних забодувників. Як наголосив  міський голова Львова Андрій Садовий, мерія вчергове закликає мешканців купувати квартири у новобудовах лише перевірених забудовників.

"Вранці я спілкувався з мешканцями, які придбали квартири в будівельного комплексу "5 авеню". По будівельних питаннях можуть бути неприємні ситуації. Деякі багаті люди з 90-х років отримали дозволи на будівництва, і хоч не всі будують, та гроші з людей зібрали. У результаті люди приходять в міську раду, а забудовники ховаються. Людей використовують як живий щит, щоб ховатись від правосуддя. Завдяки нашій злагодженій позиції, ми почали кримінальні справи проти деяких забудовників, але ця проблема потребує ширшого вирішення.

Я пропоную зібрати всю інформацію про документи, які вже видані на сьогодні, і проаналізувати її в розрізі наступних 2 років з точки зору перспектив, а також приймати неординарні рішення, бо ситуація може бути критичною. Шахраї були, є і будуть. Але зараз ситуація в країні — унікальна у плані роботи правоохоронної системи", — прокоментував Садовий.

Нагадаємо, щоб вберегтися від придбання квартир у забудовників, які ведуть незаконну діяльність, варто користуватися сайтом із картою забудов, на якому можна отримати всю інформацію про ведення будівництва.


Мэрия Львова попреджае горожан о недобросовестных застройщиках. Как отметил городской голова Львова Андрей Садовый, мэрия в очередной раз призывает жителей приобретать квартиры в новостройках только проверенных застройщиков.

"Утром я общался с жителями, которые приобрели квартиры в строительного комплекса" 5 авеню ". По строительным вопросам могут быть неприятные ситуации. Некоторые богатые люди с 90-х годов получили разрешения на строительства, и хотя не все строят, но деньги с людей собрали . В результате люди приходят в городской совет, а застройщики прячутся. Людей используют как живой щит, чтобы прятаться от правосудия. Благодаря нашей слаженной позиции, мы начали уголовные дела против некоторых застройщиков, но эта проблема требует более широкого решения.

Я предлагаю собрать всю информацию о документах, которые уже выданы на сегодня, и проанализировать ее в разрезе следующих 2 лет с точки зрения перспектив, а также принимать неординарные решения, потому что ситуация может быть критической. Мошенники были, есть и будут. Но сейчас ситуация в стране - уникальная в плане работы правоохранительной системы ", - прокомментировал Садовый.

Напомним, чтобы уберечься от приобретения квартир у застройщиков, которые ведут незаконную деятельность, следует пользоваться сайтом с картой застроек, на котором можно получить всю информацию о ведении строительства.