дачный поселок, бойцы АТО, проект27 червня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, розташованої між промисловою зоною “Рясне” та житловим районом “Білогорща” у м. Львові, де планується розмістити дачне містечко для воїнів АТО. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Детальний план території  дачних ділянок та ділянок для ведення садівництва для забезпечення потреб  воїнів АТО на землях Зимноводівської сільської ради (за межами населеного пункту) розроблений  на замовлення  Львівської міської ради. У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 54,8 га.

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, на території проектування передбачається розташування 471 ділянки з дачними будинками, 117 ділянок для ведення садівництва, об'єкти придорожнього сервісу, об’єкти інженерної інфраструктури (ТП, КТП), сквер з водоймою на місці існуючої.

Як йдеться у пояснювальній записці, будівлі дачних будинків, що проектуються, – одно- та двоповерхові з мансардою, окремо стоячі будівлі, граничною висотою до 10 м. Громадські та господарські будівлі – до 2-ох поверхів. На території ДПТ, в південно-західній частині проходить прибережно-захисна смуга потоку Білогорського, що не підлягає забудові та розміщенню ділянок. Через територію проектування проходить мережа меліоративних каналів, що не підлягає забудові та розміщенню ділянок. 

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок о 18.00.


27 июня состоится встреча с главным архитектором проекта детального плана территории, расположенной между промышленной зоной "Рясное" и жилым районом "Билогорща" во Львове, где планируется разместить дачный поселок для воинов АТО. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

Детальный план территории дачных участков и участков для ведения садоводства для обеспечения потребностей воинов АТО на землях Зимноводовского сельсовета (за пределами населенного пункта) разработан по заказу Львовского городского совета. В проекте проработано планировочное решение использования и застройки территории площадью 54,8 га.

Как сообщил главный архитектор проекта Юрий Столяров, на территории проектирования предполагается расположение 471 участка с дачными домами, 117 участков для ведения садоводства, объекты придорожного сервиса, объекты инженерной инфраструктуры (ТП, КТП), сквер с водоемом на месте существующего.

Как говорится в пояснительной записке, здания проектируемых дачных домов - одно- и двухэтажные с мансардой, отдельно стоящие, предельной высотой до 10 м. Общественные и хозяйственные постройки - до 2-х этажей. На территории ДПТ, в юго-западной части проходит прибрежно-защитная полоса потока Белогорского, которая не подлежит застройке и размещению участков. Через территорию проектирования проходит сеть мелиоративных каналов, которые не подлежат застройке и размещению участков.

Место проведения: большой сессионный зал Львовского городского совета (г. Львов, пл. Рынок, 1). Начало в 18.00.